Rene's Webstek | rvu.be  

Main Menu
Home
Zeilen
Paul Vinck
Staf Versluys
Radio Amateurs
Vespa
Links
- - - - - - -
Contact
Gastenboek

Het Vespa Noodlot (deel I) Afdrukken
Geschreven door Rene   
Beste vrienden, Het noodlot zit me achterna. Enige tijd geleden werd ik opgenomen in het ziekenhuis.

Na een weekje goede verzorging, door een zee van jonge en leuke verpleegsters, genas ik van een pancreas ontsteking, darmobstructie, scheur in de maag en een longontsteking.

Gelukkig dat ik nog zo jong ben. Ik was snel weer den ouden.

Bij mijn thuiskomst dreef de nieuwsgierigheid me naar de garage. Hoe zou de Vespa scooter mijn afwezigheid verwerkt hebben? Uiterlijke lidtekens van onze scheiding waren er niet aan te zien. De aanraking van de startknop veroorzaakte een rilling door dit elegante stukje mechaniek. Het geronk klonk als een smeekbede om bereden te worden. Weinige minuten later bolden wij in een pril voorjaarszonnetje over het fietspad.

Ik had het voornemen in de Tourmalet te Gistel een aperitiefje te laten binnensijpelen. Kwam daar toch een Pipo uit een zijstaat en reed me de scooter van onder mijn gat. Met mijn aangeboren sierlijkheid was ik gedwongen om Superman na te doen. De vlucht door de lucht was zeker 9 op 10 waard maar de landing was beschamend. Ik sloeg plat achterover op mijn buik tegen de straatstenen.

Dit gestunt bezorgde mij twee gebroken ribben. Het personeel van de spoedopname herkende mij nog. ik moest zelfs mijn SISkaart niet tonen, zij schudden meewarig het hoofd.

Nu ben ik weer thuis en durf zelfs niet meer naar buiten kijken. Gezien mijn drukke bezigheid met de gezondheid heb ik dus weinig tijd om iets anders te doen.

De moraal van het verhaal en ik zal het nog eens zeggen: als ge op uw 64ste wat schoons ziet, blijf er af, springt er zeker niet op

Groetjes, René De Gekraakten

 
< Vorige   Volgende >

Rene van Uden